Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'İN EKONOMİK GELECEĞİ TARTIŞILDI

        - BALIKESİR 6. EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI

        OTAĞ FIRINCIOĞULLARI

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde 6. Balıkesir Ekonomik İstişare toplantısı gerçekleştirildi.

        Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Balıkesir Ekonomik İstişare toplantısı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve İl Kurum Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur yaptığı açılış konuşmasında "Bu akşam Ticaret Odamız ile birlikte bu kez 6. Balıkesir Ekonomik İstişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Geçen ay Bandırma daha öncesinde Burhaniye, Ayvalık ve Gömeç'te üyelerimizle bir araya geldik. Yerel yönetimlerle, kurum müdürlerimizle, sanayicilerimizi, iş adamlarımızı, esnafımızı bir araya getiriyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz kurum müdürlerimizin düşüncelerini alıyoruz. Büyükşehir Balıkesir için elimizden geldiği kadar Ticaret Odamız ile birlikte Sanayi Odası olarak Balıkesir için yararlı olmaya çalışıyoruz. Bu akşam'da Balıkesir merkez, Sındırgı, Bigadiç, Savaştepe, Susurluk ve Dursunbey'den gelen üyelerimiz var. Bu akşamki konuğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımız A.Edip Uğur. Bu toplantımız inşallah Balıkesir ve büyüyen büyükşehir için olumlu olur. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan gelişen ve büyüyen Balıkesir Vizyonunu dinleyeceğiz. İnşallah bizde iş dünyası olarak katkı sağlarsak bizler için ne mutlu. Bu akşamın Balıkesir'e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

        İLKLERE İMZA ATTIK

        Yaklaşık 2 seneyi aşkın bir süredir Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu, meclisi ve komitelerle birlikte Balıkesir'in ekonomik hayatına hizmet vermeye devam etiklerini belirten Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler "Yönetim kurulumuz Balıkesir'de bazı ilklere imza attı. Dijital ehliyet, takoğraf, Kredi Garanti Fonu, ekonomi ödülleri gibi Balıkesir'de şuana kadar yapılmayan bir çok hizmeti Sanayi Odamızla birlikte ortak olarak imza attık. Biz iki oda olarak Balıkesir'e bütün bir il olarak bakıyoruz. Balıkesir artık Büyükşehir, bu akşamda Büyükşehir Belediye Başkanımız A.Edip Uğur bize daha ayrıntılı bilgi vereceği yeni fuar ve kongre merkezi içindeki Ticaret Odamızın yeni hizmet binasıyla Balıkesir'de daha güzel hizmetleri hep beraber yapacağız"şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Stratejik eylem planı bir sunum eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ise göreve geldikleri günden buyana Balıkesir'i 2023 vizyonuna taşımak için çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade ederek Büyükşehir Belediyesinin başlamış olan ve devam eden yatırımları hakkında bilgiler sundu.

        (OF-BD-

        28.10.2015 14:59:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler