Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHMET YELİS, SEYDİLER VE DEVREKANİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

        MUHAMMED KÖMEÇOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Büyük Birlik Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, beraberinde partisinin diğer adayları Satılmış Külçe ve Erhan Başer ile birlikte Seydiler ve Devrekani ilçesini ziyaret etti.

        Devrekani ilçesinde yol kenarında piknik yapan vatandaşın yanına giden Ahmet Yelis, 1 Kasım seçimlerinde kendilerinden destek istedi. Ahmet Yelis dana sonra, Devrekani'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Ahmet Yelis, küçük üreticinin rekabet şansının azaldığı ortamda üreticilerin bir arayarak gelerek büyük bir şirket veya kooperatif kurmaları tavsiyesinde bulundu.

        Vatandaşlar ise 10 ila 30 lira arası büyükbaş hayvan besleyen üreticilerin, bütün karlarının hane halkının emeğine iş bulmak olduğunu ve bunun ötesinde hayvancılıktan bir gelir elde edemediklerini belirttiler. Vatandaşlar, masrafla satış karşılaştığında kalan paranın sadece hane halkının emeği olduğunu söyledi.

        (Vİ-GY-Y)

        29.10.2015 16:17:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler