Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI TANER YILDIZ'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

        KAYSERİ (İHA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, yaptığı 'Teşekkür' turunda, Akkışla İlçesi'nde CHP ve MHP teşkilatlarını da ziyaret ederek, muhalif partililerin ellerini sıktı.

        Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve 4. kez milletvekili olan Taner Yıldız, yanında Kayseri'de 7. sıradan milletvekili seçilen Sami Dedeoğlu ile birlikte ilk önce Akkışla İlçesi'ne uğradı. Daha sonra Sarıoğlan ve Özvatan İlçeleri'ne de uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız muhalif parti ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti. İlk olarak Akkışla İlçesi'ne uğrayan Yıldız, burada AK Partili Belediye Başkanı Ali Ergül tarafından karşılandı. Yıldız, Akkışla İlçesi'nde beraberindeki heyetle birlikte ilçenin cadde ve sokaklarında vatandaşların elini sıktıktan sonra pazar yerinde yaşlı bir kadınla sohbet etti. Yaşlı kadının hayır duasını alan Taner Yıldız, daha sonra da AK Parti, CHP ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, "Centilmence bir seçim yapıldığı için sizlere teşekkür ederim. Seçim bitti. Bundan sonra ülkenin, Kayserimizin ve Akkışla İlçemizin kalkınması için ele ele, gönül gönüle birlikte çalışacağız'' diyerek, buradaki partililerin ellerini sıktı.

        Yıldız daha sonra Sarıoğlan ve Özvatan İlçesi'ne de teşekkür ziyareti yaptıktan sonra Kayseri'ye döndü.

        (TB-Y

        07.11.2015 13:51:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler