Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKÂRİ İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

        FEYZULLAH TAŞ

        HAKKARİ (İHA) - Hakkâri İl Özel İdaresi, kış mevsimine karşı tüm hazırlıklarını tamamladı.

        Kış mevsiminin çetin geçtiği Hakkâri'de alınan yeni iş makineleriyle araç parkını güçlendiren İl Özel İdaresi, 132 köy ve 376 mezraya hizmet vermek için son hazırlıklarını tamamladı. Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, gerek kiralık gerekse kurum araçlarıyla son hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederek, kurum olarak il genelinde 60 iş makinesi ve 100 personel ile karla mücadele çalışmasında bulunacaklarını söyledi.

        Kar yağışıyla birlikte köy ve mezra yollarının kapanmaması için gereken tedbirlerin alındığını belirten Kızılban, "Bu yıl ihale yoluyla kiraladığımız ve kurum araçlarımızla birlikte toplamda 23 loder, 11 greyder, 5 dozer, 3 bıçaklı kamyon, 3 kar savurma makinesi ile karla mücadele çalışmasında bulunacağız. Kar yağışı ile birlikte kapanan köy ve mezra yollarını en kısa sürede yeniden ulaşıma açmak için elimizden gelen bütün imkânları seferber edeceğiz'' dedi.

        (FT-MSA-Y)

        01.12.2015 14:56:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler