Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİLER TEKİRDAĞSPOR'A DESTEK İÇİN İZMİR'E GİDİYOR

        TEKİRDAĞ (İHA) - AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 2 Aralık 2015 Çarşamba günü AK Parti İzmir İl Başkanlığı ile çalışma toplantısı yapmak ve Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Karşıyakaspor-Tekirdağspor maçını izlemek için İzmir'e gidiyor. AK Parti İl Başkanlığı'nın, taraftarlar için 2 otobüs tuttuğu bildirildi.

        AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 2 Aralık 2015 Çarşamba saat 15.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Karşıyakaspor-Tekirdağspor maçına gitmek isteyen taraftarlar için teşkilatları tarafından 2 otobüs tutulduğunu ifade etti.

        AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve il yönetim kurulundan üyeler de İzmir'e gidecek. İl Başkanı Ahmet Akçay önderliğinde İzmir'e gidecek AK Parti Tekirdağ heyeti, önce AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetimle bir araya gelecek. Birlikte basın toplantısı düzenleyecek olan Ahmet Akçay ve Bülent Delican, gündeme dair görüşlerini açıklayacaklar, ayrıca iki il teşkilatının birlikte neler yapabileceklerini anlatacaklar. İl heyetleri toplantı yaparak çalışmaları da müzakere edecekler ve görüş alış verişinde bulunacaklar.

        Heyet daha sonra saat 15.30'da oynanacak Karşıyakaspor-Tekirdağspor maçını izlemek için Atatürk Stadı'na geçecek.

        (UO-MEF-Y)

        01.12.2015 20:16:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler