Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TİM VE 13 İHRACATÇI BİRLİKLERİNİN ŞUBE MÜDÜRLERİ GAİB'TE TOPLANDI

        GAZİANTEP (İHA) - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İhracatçı Birliklerinin şube müdürleri, Gaziantep'te bir araya geldi.

        Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, TİM ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hizmet veren 13 İhracatçı Birliklerinin şube müdürleri bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İki gün süren toplantının yararlı geçtiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, İhracatçı Birlikleri tarafından sunulan hizmetlerde koordinasyonun sağlanması açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu ifade etti. Başkan Çıkmaz, "İhracatçı Birliklerince yürütülen iş ve işlemlerde yeknesaklığın sağlanması ve yaşanan sorunlar ile çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunulması amacıyla çeşitli zamanlarda TİM ve İhracatçı Birlikleri Şube müdürleri toplantıları yapılmaktadır. Daha önce çeşitli illerde toplanan İhracatçı Birlikleri şube müdürleri bu kez de GAİB'in ev sahipliğinde bir araya gelmiş, 'Muhasebe-Satın Alma, Uygulama-Üyelik, İnsan Kaynakları, Bilgi ve İletişim Teknolojileri' grupları olarak uygulamada karşılaşılan çeşitli konuları masaya yatırarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunmuşlardır. Bu toplantılara, TİM ile 13 İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği personellerinden oluşan toplam 89 kişi katılımda bulunmuştur. Yapılan toplantılar çok verimli geçmiş olup, gruplar bazında yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerileri ortaya konulmuştur" dedi.

        (SD-Y)

        02.12.2015 15:33:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler