Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HOLLANDA EXPO 2016 ANTALYA'YA KATILACAK

        ANTALYA (İHA) - Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Kees van Rij, EXPO 2016 Antalya'ya katılacaklarını açıkladı. Büyükelçi Rij, EXPO süresince zengin bir kültürel aktivite programıyla da EXPO 2016'da yer alacaklarını söyledi.

        Growtech fuarını ziyaret eden Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Kees van Rij, Hollanda'nın EXPO 2016 Antalya'ya "yeşil şehir" teması ile katılacağını söyledi. Büyükelçi Rij, 6 ay boyunca EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nda kuracakları ülke bahçesiyle hem ülke kültürlerini ve botanik kültürlerini sergileyeceklerini, hem de alanda kültürel aktiviteler düzenleyeceklerini belirtti. Büyükelçi van Rij, ayrıca EXPO 2016 süresince ikili görüşmeler planladıklarını belirterek, bunların çok verimli ve faydalı geçeceğine inandıklarını ifade etti.

        Growtech Fuarı'ndaki EXPO 2016 Antalya standına uğrayan Büyükelçi Kees van Rij, sanal gerçeklik gözlüğünü takarak EXPO 2016 Antalya alanını inceledi ve projeyle ilgili beğenisini dile getirdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        03.12.2015 13:41:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler