Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLERİ MÜZİK VE DANSLA AŞIYORLAR

        - 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLER MÜZİK ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİNİN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

        MEHMET CAN MERAL

        MUĞLA (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bodrum'da etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Bodrum Şehir Terminalinde toplanan, Umurca İlkokulu, Profilo Marina İlkokulu, Gümüşlük Kemal Durmaz İlkokulu, Hüseyin Boyacı İlkokulu, Yahşi Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Okulu), Bodrum Sağlık Vakfı, Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bodrum Gören Kalpler Görme Engelliler Eğitim Derneği, Bodrum Yarımada Engelli Haklarını Koruma Derneği, Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımının katılımıyla bir yürüyüş düzenlendi.

        Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde Bodrum Belediye Meydanına yürüyen gruplar, 'Yaptıklarımızla bizde engel olmayalım', 'Sevgi engel tanımaz', 'En büyük engel sevgisizlik', 'Engellilere saygı, onlara yaşamam sevinci ver' gibi dövizler taşırken, Çevrede bulunan vatandaşlarda alkışlarla kortej yürüyüşünü desteklediler.

        Bodrum Belediye Meydanında saygı duruşu ve ardından İstaklal Marşı'nın okunmasından sonra çelenk sunumu gerçekleştirildi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın da katıldığı çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler Barış (İskele) Meydanında devam etti.

        Barış Meydanında devam etkinliklerde konuşan Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Çoban günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirirken, Sağlık Vakfı Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Engelsiz Müzik Atölyesi öğrencilerinin gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

        Müzik atölyesi öğrencilerinin gösterisin ardından diğer gruplarda gösterilerini sunarken, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bodrum Belediye Meydanı ve Barış Meydanında engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

        (MCMBT-İK)

        03.12.2015 14:13:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler