Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VİRANŞEHİR DE YILIN ÖĞRETMENİ,KAYMAKAM CİTER'İ ZİYARET ETTİ

        ENVER ZENCİRCİ

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yılın öğretmeni seçilen Viranşehir Halk Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Bilişim Teknoloji öğretmeni Murat Doğanoğlu, İlçe Kaymakamı Huzeyfe Citer'e bilgi verdi.

        Şanlıurfa'yı temsilen Ankara'ya giden yılın öğretmeni Murat Doğanay, Ankara dönüşünde ise Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret ederek, Ankara programı hakkında bilgi erdi. Şanlıurfa'yı Ankara'da temsil eden 3 öğretmenden biri olmanın mutluluğu yaşadığını dile getiren Doğanoğlu, "Eğitim camiasının bir ferdi olarak topluma yararlı her proje katkı sağlamaya çalıştım. Çalışmalarımızdan elde ettiğimiz sonuçlar bize büyük bir mutluluk veriyordu zaten. Ankara'ya davet edilerek takdir ve teşekküre mazhar bizde apayrı bir sevinç yarattı. Demek ki devletimizin en başındaki idarecilerimiz bizleri yakından takip ediyor. Şanlıurfa'dan seçilerek diğer meslektaşlarımla birlikte Ankara'da ilimizi temsilen Cumhurbaşkanımızla, Meclis Başkanımızla, Başbakanımızla, bakanımızla görüşmenin onurunu yaşadım" dedi.

        "EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZDİR"

        Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer Bilişim Teknoloji öğretmeni Murat Doğanoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Viranşehir'den bir öğretmenin Ankara ilçeyi temsil etmesinin gurur verici olduğunu kaydeden Citer Dağanoğlu'nu tebrik etti. Eğitim konusunun ihmale gelemeyecek bir konu olduğunu altını çizen Citer, "Eğitim alanında yapılacak her yararlı yatırım toplumu ilgilendiren tüm alanları etkileyecektir. Sağlıktan ekonomiye her alanda değişim ve gelişim istiyorsak eğitime gereken hassasiyeti vermek mecburiyetindeyiz. Viranşehir'de eğitim alanında büyük yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların kısa vadede etkilerini görmek zor. Çünkü eğitimin konusu insandır. İnsana yapılan yatırımların etkisi ancak uzun vadede görülebilir. Öğretmenlerimize bu konuda büyük iş düşüyor. Fedakarlık yapan öğretmenlere her türlü takdir ve taltif az gelir. Viranşehir Kaymakamlığı olarak bizde eğitim camiası içindeki başarılı ve fedakar arkadaşlarımızı tespit ederek hem şifahen teşekkür ediyor hemde başarı belgesi ile ödüllendiriyoruz" dedi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin sonunda Kaymakam Citer, Doğanoğlu ailesi ile bir hatıra fotoğrafı çekti. Doğanoğlu'da Kaymakam Citer'e bir kalem hediye etti.

        24 Kasım Öğretmenler Günü, dün tüm yurtta resmi törenlerle kutlanırken, her yıl 81 ilden Ankara'ya giden öğretmenler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etmiş, 204 öğretmen ayrıca Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmüştü.

        (EZ-SD-Y)

        03.12.2015 14:28:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler