Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARACABEY'DE SPOR HAMLESİ

        BURSA (İHA) - Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son bir yılda yapılan yatırımlarla sporda çağ atladıklarını söyledi.

        Metropollerde bile olmayan stad ışıklandırma sisteminin önümüzdeki günlerde Karacabey Stadyumu'nda da hizmete gireceğine vurgulayan Özkan, belediyenin sportif alt yapı atılımları ile son bir yıllık dönemde lisanslı sporcu sayısını 300'den 3 bine çıkardıklarını anlattı. Özkan, "Spor gelecek nesillerin sağlık ve mutluluğu için olmazsa olmazlardandır. Bütün ilçe halkını 7 den 70 e sporla ve sportif alanlarla buluşturmayı hedefliyoruz. Amatör ve profesyonel branşlarda başarı için alt yapı ve tesisleşmenin öneminin şuurundayız. Alt yapı takımları oluşturduk. Yakın gelecekte bu branşlarda alt yapıdan gelen çocuklarımız ülke sporuna damga vuracak başarılara imza atacaklardır. Bu konuda bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Karacabeyli hemşerilerimize ve sponsor işadamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

        (MŞ)

        03.12.2015 14:37:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler