Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA ÖZEL ÇOCUKLARDAN MUHTEŞEM SERGİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle Aksaray Belediyesi Özel Çocuklar Sanat Atölyesi öğrencileri tarafından sergi hazırlandı.

        Sergi açılışına, Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı, daire müdürleri ve sivil toplum örgütü başkanlarının katılımı ile yapıldı. Açılışın ardından özel çocukların hazırladığı mehter gösterisiyle başlayan program serginin gezilmesiyle devam etti.

        Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halik Şahin Yazgı, her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek, "Bu bilinçte olursak birbirimizi daha iyi anlayabiliriz. Onlarla kendimizi asla ayrı tutmadık sessizsiniz projemiz ile işitme engelli vatandaşlarımıza, basketbol takımımızla da bedensel engelli kardeşlerimizle bir bütünlük içindeyiz. Engellilerimize suyu yüzde 50 indirimli ulaştırıyoruz. Bu gibi çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Engellilerimiz en çok iş bulma noktasında sıkıntı yaşıyor. Biz belediye olarak bu kardeşlerimize her zaman destek oluyoruz. Bu konuda herkesten duyarlılık bekliyorum" şeklinde konuştu.

        (YC-AH-Y)

        03.12.2015 14:59:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler