Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKAR'DAN 'ENGELLİLER GÜNÜ' MESAJI

        - AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANI MUHAMMED DARA AKAR:

        - "HER İNSAN POTANSİYEL ENGELLİ ADAYIDIR"

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Akar, partisinin toplumun her kesiminin kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu belirterek, engellilere yönelik pozitif ayrımcılıklar yaptıklarını engelleri birlikte ortadan kaldırdıklarını ifade etti. Her insanın potansiyel birer engelli adayı olduğunu kaydeden Akar, "Topluma düşen görev, hiçbir engellinin durumunun kendi seçimi olmadığını bilerek, bu insanların haklarını kullanabilmelerini, imkânlardan faydalanabilmelerini temin etmek, bu doğrultuda ilgili kurumlara yardımcı olmak, destek vermektir. Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak, ayrımcılığa maruz kalmayan, fırsat eşitliğinden yararlanan, haklarını kullanabilen bireyler olmalarına imkan vermek en temel amacımızdır. Engelli kardeşlerimizle birlikte olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve topluma yeniden katılmalarının önü açıldı. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü canı gönülden kutluyor, aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi.

        (MP-Y)

        03.12.2015 15:29:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler