Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SERVET KUŞ; "ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE EL ELE YÜRÜYEN BİR ANLAYIŞTA OLDUK"

        ERTUNÇ ÖZTÜRK

        UŞAK (İHA) - AK Parti Hükümeti'nin engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Uşak İl Başkanı Servet Kuş, "AK Parti, her soruna empati yaparak yaklaştı ve bu sayede kalıcı çözümler üretti. Bu noktada engelli kardeşlerimizle hep birlikte el ele yürüyen bir anlayış sergiledik" dedi.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü'yle ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin vatandaşın her anlamda refahını baz aldığını belirterek, "Hükümetimizin görev yaptığı dönem içinde engellilerimize yönelik çok önemli destekler sağlandı. 1 Kasım sonrasında tekrar tek başına göreve gelen hükümetimiz, engellilerimizin çözüm bekleyen sıkıntılarını da giderecektir" dedi. AK Parti Hükümeti'nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğuna değinen Servet Kuş, "2002'den beri Türkiye partisi olarak görev yapan AK Parti, her soruna empati yaparak yaklaştı ve bu sayede kalıcı çözümler üretti. Vatandaşımızın sevincini, sıkıntısını, hüznünü ve yaşam içindeki bütün anlarını düşünerek hareket ettik. Bu bağlamda, engellilerimizle birlikte hep el ele yürüdük. Bizler her gün engellilerimizle beraberiz, onların her türlü sorunlarıyla hemhal olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimize huzur dolu ve rahat bir yaşam temenni ederim" diye konuştu.

        (EÖ-MB-İK-Y)

        03.12.2015 15:38:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler