Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'DEN KOZLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ'NE "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

        ONUR ALTINDAĞ

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Aydın Bozkurt, Ahmet Gören, Adem Taşkın, Hulisi Çakır yeni atanan Hüseyin Avni Özcan'ı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 'ziyaret etti.

        Başkan Özdemir; "Kozlu ilçemiz fazla olay yaşanmayan, halkın devletine saygı duyduğu, Polis - Vatandaş işbirliğinin en güzel yaşandığı şehirlerden birisidir. İlçe merkezimizde biraz trafik sorunu var onu da inşallah yeni açılacak otopark ve inşaatı bitmek üzere olan köprü ile aşacağımızı düşünüyorum. Umarım aynı huzur ve güvenliğimizin devamı yönündeki çalışmalarınız sizinde katkılarınızla devam edecektir. İlçemizdeki görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

        Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü H.Avni Özcan ise,

        Başkan Ahmet Özdemir'e ve üyelere teşekkür etti. Kozlu'nun huzurlu şehirler arasında yer aldığına vurgu yapan Özcan, "Bunda Kozlu halkının sağduyusu ve kültürü çok etkili. Bundan sonra da huzurun devem etmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız ve devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

        (OA-OA-Y)

        03.12.2015 15:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler