Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İŞİTME ENGELLİ KURSİYERLER YETİŞTİRDİKLERİ ÇİÇEKLERLE KAVŞAKLARI SÜSLEDİ

        MERSİN (İHA) - Mersin'de Süs Bitkileri Yetiştiriciliği kursunda eğitim alan 10 işitme engelli, Mersin Büyükşehir Belediyesi fidanlığında süs bitkileri yetiştirdi. Engelli kursiyerlerin çiçek fideleri Barbaros Caddesi'ndeki kavşağa dikildi.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Mersin Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O ile ortaklaşa düzenlediği, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği kursunda eğitim alan 10 işitme engelli kursiyerin yetiştirdiği süs bitkileri fideleri, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Barbaros Caddesi Akademi Hastanesi kavşağına dikildi. Yapılan peyzaj çalışmasının ardından renklenen kavşakta, kursiyerler kendi yetiştirdikleri süs bitkileri önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (KYM-Y)

        03.12.2015 15:52:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler