Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCASİNAN'IN ENGELLİ SPORCULARA DESTEĞİ DEVAM EDECEK

        KAYSERİ (İHA) - Toplumun her katmanıyla bir araya gelen, sürekli halkın içinde, ihtiyaç sahibinin yanında olan Kocasinan Belediyesi engelli sporculara verilen desteği devam ettireceğini açıkladı.

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar engellilerin her zaman yanında olacaklarını, engelli sporculara da desteklerinin devam edeceğini söyledi.

        Başkan Ahmet Çolakbayrakdar 3 Aralık Engelliler Günü'nde katıldıkları turnuvada kupa kazanan Görme Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcularını ağırladı.

        Görme Engelliler Spor Kulübü'nü kazandığı başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, "Gayret edilirse, çalışılırsa engel diye bir şey yok. Tabii bu çalışmanın da arkasında desteğe ihtiyaç var. Bize destek olunursa bizde gayret var, çalışma var, bunu taçlandırarak başarıyla sonuçlandırırız diyorsunuz. 'Hayatın içerisinde biz de varız. Engellerimiz var ama engellerimize rağmen bu engeli bertaraf edip biz de başarılı olabiliriz' diyorsunuz. Hayata tutunma noktasında bu yapmış olduğunuz son derece anlamlı, bunu da bir başarıyla taçlandırmış olmanız daha da anlamlıdır. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

        Başkan Çolakbayrakdar şöyle devam etti,"Her birinizin sporun yanında bir meşgalenizin, bir faaliyetinizin olması da önemlidir. 'Gündelik hayat içerisinde varız, hayatın bir tarafında çalışıyoruz ve gayret ediyoruz. Ama bunun dışında sosyal hayatta da varız. Sportif bir aktivitede faaliyet gösteriyoruz' demeniz son derece güzel bir şey. Bu duruşunuzdan dolayı ben hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

        Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle bitirdi: "Siz burada bir araya gelmiş olmanın, bir takım oluşturmanın ruhunu da paylaşıyorsunuz. Böyle bir ortam olmasa her bir arkadaşımız kendi dünyasında tek başına kalacak. Ama bir takım olduğu zaman, takım ruhu içerisinde, takım disiplini içerisinde bir şeyleri paylaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. Biz geri adım atmayalım. Bu yetenekli arkadaşları spora kazandırıp onlara ortam hazırlamaya devam edelim. Gayretimizi devam ettirelim. 2016'da inşallah daha iyi imkanlar, daha iyi ortamlar sunarak şehrimizdeki engelli kardeşlerimize bu sosyal hayatın, sportif hayatın içerisinde bir arada olabilme mutluluğunu yaşatalım. Allah yardımcınız olsun. Bu konuda, bu yükü paylaşmak adına üzerimize düşen ne varsa her türlü desteği vereceğiz inşallah."

        Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Süleyman Ekici de Başkan Çolakbayrakdar'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Trabzon'da bir turnuvaya katıldık. Takımımız son maça kadar hiç gol yemeden ilerledi. Son maçta mağlup olduk ama ikinci olarak lige yükseldik. Sevincimizi sizinle paylaşmak adına kupamızı da getirdik. Desteğiniz olduğu sürece bizler başarılı olmaya devam edeceğiz" şeklinde duygularını ifade etti.

        (AÖ-Y)

        03.12.2015 15:53:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler