Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "HER İNSAN POTANSİYEL ENGELLİ ADAYIDIR"

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, her insanın potansiyel bir engelli adayı olduğunu söyledi.

        Kikizade, partilerinin bu konuda önemli aşamalar kaydettiğini dile getirerek, tün toplumun engellileri sahiplenmesi gerektiğini kaydetti. Kikizade, "Topluma düşen görev, hiçbir engellinin durumunun kendi seçimi olmadığını bilerek, bu insanların haklarını kullanabilmelerini, imkanlardan faydalanabilmelerini temin etmek, bu doğrultuda ilgili kurumlara yardımcı olmak, destek vermektir. Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak, ayrımcılığa maruz kalmayan, fırsat eşitliğinden yararlanan, haklarını kullanabilen bireyler olmalarına imkan vermek en temel amacımızdır. Engelli vatandaşlarımızın her türlü sorununu çözmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum" dedi.

        (AKK-Y)

        03.12.2015 15:54:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler