Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARALIK DOĞUMLU ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DÜZENLENECEK

        GAZİANTEP (İHA) - Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, 5 Aralık Cumartesi günü Aralık doğumlu çocuklar için muhteşem bir doğum günü partisi düzenleneceği bildirildi.

        Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Forum Gaziantep, Aralık ayında doğan çocuklar için unutulmaz bir doğum günü partisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 5 Aralık Cumartesi günü 14.00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek parti boyunca çocuklar hem eğlenceli oyunlar oynayacak hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Etkinlik süresince maskotlarla bir arada eğlenecek olan minikler, animasyonlar ve yarışmalarla keyifli vakit geçirecek. Etkinliğin sonunda bir arada doğum günü pastalarını kesecek olan miniklere, çeşitli ikramlar ve sürpriz hediyeler verilecek.

        Küçük ziyaretçilerine eğlenceli bir gün geçirtmeyi planlayan Forum Gaziantep'in, yeni yılda da doğum günü etkinliklerini sürdüreceği belirtildi.

        (SD-Y)

        03.12.2015 16:05:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler