Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERGENE MİNİBÜSÇÜLERİ ÇÖZÜM İSTİYOR

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren minibüs şoförleri, sorunlarına çözüm istediklerini belirtti.

        Ergene ilçesi Marmaracık mahallesinde kurulan S.S. 21 Anıl Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Erdinç Güven, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan bazı kararların hatalı olduğunu iddia etti.

        S.S. 21 Anıl Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Erdinç Güven, Başkan Yardımcısı Erhan Alper ile birlikte açıklama yaparak, "Daha önceleri Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Öz Gözde Kooperatifine ait minibüslerin faaliyeti Çorlu Belediyesi tarafından sonlandırıldı. Onun ardından sarı-yeşil olarak alınan halk otobüsleri de sonlandırıldı. Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ve UKOME nin kurulması ile pek çok kez dilekçelerle müracaatlarda bulunduk. Ergene'nin merkezi olan Marmaracık başta olmak üzere bu bölgede ikamet edenlerin hastane başta olmak üzere öğrencilerin okullara tek vesaitle ulaşabilme adına pek çok kez talebimizi ilettik ve bunlar meclis toplantılarında ele alınıp değerlendirilmedi" dedi.

        Başkan Yardımcısı Erhan Alper de verilen kararın doğru olmadığını dile getirerek, "Kararın usullerine uygun olarak yapılmasını istiyoruz" ifadelerini kaydetti.

        (MK-MK-Y)

        03.12.2015 16:32:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler