Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NA BASININ SORUNLARI AKTARILDI

        KOCAELİ (İHA) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun 49. Başkanlar Konseyi toplantısı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Kıbrıs ziyareti katılımı ile gerçekleşti.

        Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun 49. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti ile Girne Amerikan Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen başkanlar konseyine TGF yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile başkan yardımcısı Ahmet Yavuz da katıldı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile birlikte TGF yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet başkanları ilk gün KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı ziyaret etti. TGF yönetimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin her zaman yan yana olduklarını ve et ve tırnak gibi olduklarını ifade ederek, KKTC ile karşılıklı bilgi paylaşımı kararı aldı.

        Kuzey Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti 54. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu öncesinde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile de basının sorunları konusunda bir süre görüşme imkanı bulundu. Görüşmede TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter İbrahim Erdoğan, TGF yönetim kurulu üyeleri Veli Altınkaya, Osman Altunışık, İbrahim Ay, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey, Avrasya Yayıncılar Birliği Başkanı İsmail Kahraman ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol hazır bulundu. Başbakan Davutoğlu'na bir rapor hazırlayarak basının sorunlarını aktaracağını da belirten Genel Başkan Karaca ve ekipte bulunanlara da Başbakan Davutoğlu teşekkür etti.

        Girne Amerikan Üniversitesi Kampüsü'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen cemiyet başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından da bir yerel medya sergisi açıldı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti de sergide Kocaeli'de yayınlanan gazetelerden örnekleri sergileme imkanı buldu. Ardından Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca tarafından meslektaşlarımız ve çocuklarına yönelik bir indirim anlaşması yapıldı.

        Protokol töreni sonrasında 49. Başkanlar Konseyi gerçekleştirildi. Başkanlar konseyinde bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, "16 Ocak basın tarihimiz açısından çok önemli. Bizlerin onur günü. Bu konuda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, sendika ve sivil toplum örgütlerimiz ile çok güzel bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Eğer Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nde bir başarı var ise bu başarı tesadüf değil. Bu kentin tüm dinamikleri ile birlikte ortak bir şekilde çalışmamız sayesinde gerçekleşiyor. Sizleri 16 Ocak 2016'da kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağım" dedi.

        (DA-GY-Y)

        03.12.2015 16:46:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler