Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAÇOMAK DERESİ ISLAH PROJESİ, DEVAM EDİYOR

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

        DSİ Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret ederek Karaçomak Deresi Islah Projesi hakkında görüşmelerde bulundu. Karaçomak Deresi Islah Projesi, kamulaştırma ve güzergâh konularının görüşüldüğü toplantı neticesinde ortak bir mutabakata da varıldı.

        Kastamonu'nun gerek altyapısıyla gerekse üst yapısıyla örnek bir vilayet olması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Kastamonu Belediyesi Başkanı Tahsin Babaş, "Karaçomak Dere Islahı Projesi kapsamında İnönü Mahallesi'nde 1540, Saraçlar Mahallesi'nde de 1063 metre olmak üzere toplamda 2603 metre ıslah çalışması yapımına başlanmıştır. Bizler şehrimizin her alanda kalkınmasını sağlamak adına gerekli tüm çalışmaları titizlikle yürütüyoruz. Hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak ve yaşamlarını en yüksek standartlarda sürdürmelerini sağlamak bizim için çok önemli. Bu bağlamda da belediyenin en temel hizmetlerinden olan altyapı hizmetleri de çok büyük bir önem arz ediyor" diye konuştu.

        Ayrıca görüşmelerde mevcut Karaçomak Barajı'ndan başlayıp Hacıbey Kavşağı'nda biten proje üzerinde karşılaşılan problemler de masaya yatırılarak çözüm sağlandı. Bununla birlikte DSİ Bölge Müdürlüğü yanından giden yolun bağlantısını sağlamak için bir köprü yapımına karar verildi.

        (Vİ-OA-Y)

        03.12.2015 16:51:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler