Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE BELEDİYESİ, ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ

        MÜCAHİT BİLGİ

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 6 engelli vatandaşı sevindirdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 1'i akülü 5 manuel sistem olan engelli araçlarını ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

        Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce temin edilen engelli araçları, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından engelli vatandaşlara verildi. Niğde Belediye binası önüne manuel tekerlekli engelli aracıyla gelen bir vatandaş, hareket kabiliyeti yüksek akülü engelli aracını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan teslim aldı. Belediye Başkanı Akdoğan'ın yardımıyla yeni engelli aracına kavuşan vatandaş belediye binası önünde akülü aracıyla kısa bir tur attı. Manuel engelli araçları da yine Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından engelli vatandaşların yakınlarına teslim edildi.

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, elinde engelli belgesi ve tekerlekli sandalye kullanabilir raporu olan herkese akülü veya manuel engelli araçları vermeye devam ettiklerini söyledi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        03.12.2015 17:11:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler