Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR'DA 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

        Gün boyu süren etkinlikler, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve engelli derneklerinin katılımıyla Kocatepe Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Çelenk sunumuna, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yasin Evcin, Kent Konseyi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve engelli derneklerinin yönetici ve üyeleri katıldı.

        Daha sonra Karaman İş Merkezi'nde engelli derneklerinin ortaklaşa düzenlediği el sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Engelli bireylerin yaptığı el emeği göz nuru eserler büyük beğeni topladı. İki gün süreyle açık kalacak sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, bağış karşılığında ürünler alarak engeli derneklerine destek verdi.

        (HK-GC-

        03.12.2015 18:16:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler