Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI VALİ VEKİLİ İNCİ, BAKIM MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

        AHMET GENÇ

        AĞRI (İHA) - Ağrı Vali Vekili Sedat İnci, 3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Ağrı'da faaliyet gösteren 2 bakım merkezini ziyaret ederek engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi.

        Ağrı Vali Vekili Sedat İnci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ile ASP yetkilileri 3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Ağrı'da faaliyet gösteren Serhat ve Şafak Bakım Merkezlerini ziyaret etti. Bakım merkezlerinde incelemelerde bulunan Vali Vekili Sedat İnci, engelli bireylerle yakından ilgilendi. Şafak Bakım Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlarla halay çeken Vali Vekili İnci, bakım merkezinde kalan vatandaşların yaptığı el işleri sergisini gezdi. Bakım Merkezleri ziyaretinde konuşan Vali Vekili İnci, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlarımızı ziyaret edip, vakit geçirmek istedik. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle Her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz" dedi.

        (AG-ÖZ-Y)

        03.12.2015 19:12:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler