Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİLER BİRBİRİNDEN RENKLİ ŞOVLARA İMZA ATTI

        TÜRKER YEŞİL

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Engelli ve Engelli Aileleri Derneği dernek bünyesinde yer alan ritim müzik, folklor ve mevlana engelli grupları müzik, dans ve sema gösterileriyle birbirinden renkli şovlara imza attı.

        Bandırma Barış Manço Gösteri Merkezinde Engelli ve Engelli Aileleri Derneğindeki Engelli ailelerin çocukları büyük kalabalık önünde 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde unutulmayacak gösteriye imza atarak seyircilerden çok büyük alkış aldılar.

        Bandırma Eski Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, Engelli ve Engelli Aileleri ve kalabalık topluluk Engelli ve Engelli Aileleri Derneğinin hazırlamış olduğu gösteriye katıldılar.

        Bandırma Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar '' 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engelli ailelerimizn çocukları çok güzel gösteri yaptılar. Çalışmalarının karşılığı olan alkışları hak ettiler. Herkes engelli adayıdır. Dünya Engelliler Günü kutlu olsun'' dedi.

        (TY)

        03.12.2015 23:10:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler