Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RAKİ SEVİK, DATÇA'NIN BAŞINA DERT OLDU

        - GEÇEN HAFTA 9 AYRI SUÇTAN 2 KEZ GÖZALTINA ALINAN RAKİ, BU KEZ OTELİ YAKMAYA ÇALIŞTI

        MEHMET ÖLMEZ

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Datça ilçesinde geçen hafta içinde işlediği 9 suçtan sonra 2 kez gözaltına alınıp serbest kalan Raki Sevik, bu kez bir oteli yakmaya çalıştı.

        Olay, bu akşam saat 21.00 sıralarında Datça merkez Liman mevkiinde bulunan ve Maliye Bakanlığına ait kullanılmayan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; otel bahçesindeki palmiye ağaçlarının yanmaya başladığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını otelin diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına aldı.

        Telin bahçesi ve içerisinde araştırma yapan polis ekipleri, Muğla'nın Datça ilçesinde geçen hafta içinde işlediği 9 suçtan sonra 2 kez gözaltına alınıp serbest kalan Raki Sevik ile birlikte şüpheli 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Raki Sevik ve diğer iki şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        Olay yerine gelen Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yangını çıkaran kişileri kısa sürede yakalayan İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Bilen ve Datça emniyet teşkilatına teşekkür etti. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

        (MB-İK-Y)

        04.12.2015 01:00:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler