Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU'DA DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

        MUHAMMED KÖMEÇOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" münasebetiyle Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi Koordinatörlüğünce Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

        200 kişinin katılımıyla gerçekleşen programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İshak ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki çocuklar katıldı.

        İstanbul Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Birimi tarafından hazırlanan Çocuk Hakları Animasyon Filmi gösterimi ile başladı. Özel Hazarbey Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan çocuk haklarını büyükler ve çocuklar arasında mizahsal bir anlatımla konu alan "Olgun Çocuklar" isimli skeç gösterisi ile devam etti. Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden "Küçük Kırmızı Pabuçlar" adlı şiiri ile Çocuk Gelin mağduriyetine dikkat çekildi.

        Fen Lisesi öğrencileri tarafından kısa film izletişinin ardından Güzel Sanatlar Lisesi Çocuk Hakları İl Komitesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi düzenlendi.

        (MK-İÇ)

        04.12.2015 08:58:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler