Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADÜ 2015 YILINI DEĞERLENDİRDİ

        - ADÜ'DE 2015 YILI OKUL SEKRETERLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ), 2015 yılı okul sekreterleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Adnan Menderes Üniversitesi 2015 yılı okul sekreterleri değerlendirme toplantısı, ADÜ Merkez Kafeteryada yemekli toplantıyla gerçekleşti. Samimi bir havada gerçekleşen toplantıya ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter Vekili Uzm. Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, daire başkanları, okul sekreterleri ve bazı şube müdürleri katıldı.

        Sorunların dile getirildiği bu tür toplantıların önemli olduğunu ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, birimler arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti. Ayrıca Prof. Dr. Bircan, Okul sekreterlerinden, öğrencilerin sorunlarının kısa sürede çözülmesi için ellerinden gelen bütün çabayı göstermelerini ve öğrenci odaklı çalışmalarını istedi.

        ADÜ Genel Sekreter Vekili Mustafa Aslan ise, okul sekreterlerinin sorun ve deneyimlerini paylaştığı bu toplantıların düzenli olarak her ay yapılacağını vurguladı.

        (MB-İK-Y)

        04.12.2015 09:22:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler