Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YUNUSEMRE FEN İŞLERİ HER YERDE

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tüm mahallelerinde oluşan ihtiyaçlara anında cevap veriyor.

        Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karakoca Mahallesine bağlı Sarıkaya Mevkiinde, aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan heyelan nedeniyle bozulan yollarda bakım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler aynı zamanda Horozköy Semti Çamlık Sosyal Tesis Projesi yapılacak alanda moloz temizliğine devam etti.

        TÜM SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

        Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karakoca Mahallesine bağlı Sarıkaya Mevkiinde, geçen hafta Manisa'da yaşanan aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan heyelan nedeniyle bozulan yollarda bakım çalışması gerçekleştirdi. Taleplerinin anında karşılık bulması sonucu memnun olan bölge halkı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Horozköy Semti Çamlık Sosyal Tesis Projesi yapılacak alanda moloz temizliğine de devam etti.

        HEDEFLER TUTTU

        Birçok mahallede çalışmalarının planladıkları gibi gittiğini, 2015 hedeflerini büyük ölçüde tutturduklarını, hatta belli işlerde Yunusemre Halkının talepleri üzerine hedefi aştıklarını belirten Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, "Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi'nin önderliğinde örnek bir ilçe olma yolunda ilerliyoruz. 2016 yılında çok daha büyük projelerimiz var. Başkanımızın bize kattığı vizyon ve ekiplerimizin çalışkanlığı sayesinde herkesin yaşamaktan keyif aldığı bir Yunusemre inşa edeceğiz." dedi.

        (SC-Y)

        04.12.2015 09:48:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler