Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KADIN BASKETBOL TAKIMI VALİ CEYLAN'I ZİYARET ETTİ

        COŞKUN SAĞLAMDİN

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan´ı ziyaret etti.

        Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Kulüp Başkanı Aslan Uçar, koç Erkin Erdinç ve oyuncular hazır bulundu.

        Ziyarette takım hakkında bilgi veren İl Müdürü Ünlüer, takım olarak ligde iyi bir performans yakaladıklarını söyleyerek, zor bir grupta olduklarını buna rağmen başarılı olduklarını belirtti. Ligde iki grupta mücadele edildiğini ve kendilerinin B grubunda olduğunu ifade eden Ünlüer, "Grubumuzdaki takımlar güçlü takımlar. Biz de güçlü bir takımız. Hedefimiz süper lig" dedi.

        Vali Ceylan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir'de iki tane bayan basketbol takımı olduğunu ikisinin de ligde başarılı olduğunu söyledi. Vali Ceylan, "Sizler Nevşehir´i birinci ligde en iyi şekilde temsil ediyorsunuz ve inşallah bundan sonra da etmeye devam edeceksiniz. Bayan basketboluna ilgi son yıllarda daha da artmaya başladı. Buna paralel başarılarımız da her yıl artıyor. İnşallah ilimizde de sizler diğer genç kızlarımıza örnek olursunuz. Sizlerin başarısı hem ilimizin tanıtımı açısından hem de sizlerin geleceği açısından çok önemli. Bizler de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        Takım kaptanı Burcu Özdemir ziyaretin anısına Vali Ceylan´a takım flaması hediye etti.

        (COŞ-AÖ-Y)

        04.12.2015 10:12:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler