Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        REKTÖR BATTAL OKULLARI ZİYARET ETTİ

        VAN (İHA) - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, bazı liseleri ziyaret ederek Van'ın sınavlarda başarı düzeyinin arttırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar konusunda öğretmenlerle bir araya geldi.

        Rektör Prof. Dr. Peyami Battal ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, ilk olarak Ahmedi Hani Anadolu Lisesi'ne giderek burada okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde yapılan sınavlarda Van'ın başarı düzeyinin yükseltilmesi için birçok çalışma yaptıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Battal, "Eğer hep beraber başarı düzeyinin arttırılması için çalışırsak bunu başarabiliriz. Biz üniversite olarak her zaman bu konuya önem verdik. Hem öğretmenlerimize hem öğrencilerimize hem de okullarımıza her zaman kapımız açıktır" dedi.

        Daha sonra öğretmenlerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Rektör Battal, sınıflarda öğrencilerle de buluştu. Öğrencilerle bol bol sohbet eden Rektör Battal, soruları da cevaplamayı ihmal etmedi.

        Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi, Hürriyet Eğitim Kurumları ve Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde öğretmenler ve öğrencilerle de buluşan Rektör Battal, burada okulların YYÜ'den beklentilerini dinleyerek işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Ziyaretler, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

        (MSA-Y)

        04.12.2015 10:31:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler