Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'DA KORE RÜZGARI ESTİ

        - KORE BÜYÜKELÇİLİĞİ, AYDIN'DA KORE KÜLTÜR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - Aydın'da Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nin ev sahipliğinde Kore Kültür Günü düzenlendi.

        Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile Adnan Menderes Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen bu Kore Kültür Günü etkinliğe Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı CHO Dongwoo ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ev sahipliği yaptı. Gündüz Kore film gösterimi, Kore-Türkiye İlişkileri konulu seminer, Kore Turistik Fotoğraf Sergisi, Kore Geleneksel kıyafetleri deneyimi ve fotoğraf çekimi ile Kore geleneksel oyunlarının tanıtıldığı etkinlikler akşam Kore Geleneksel Müzik konseri ile devam etti. Akşam konsere başta gaziler ve aileleri olmak üzere üniversite yetkilileri, öğrenciler ve Kore'yi seven çok sayıda kişi katıldı.

        Kore Büyükelçiliği geleneksel hale getirdiği KERVAN etkinlikleriyle bu sefer Çanakkale, Manisa, Aydın ve Denizli'yi ziyaret ederek Kore kültürünü tanıtmaya ve Kore ile Türkiye arasındaki kültürel benzerlikleri göstermeye devam ediyor.

        (MB-İK-Y)

        04.12.2015 10:40:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler