Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP TERCAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

        ALPARSLAN CİHAN

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'ın Tercan İlçesinde CHP ilçe kongresi yapıldı.

        Divan Başkanlığını İsmail Arslan'ın yaptığı kongrede iki liste yarıştı.103 delegeden 96 delege oy kullandı. Tekin Şahin'in listesi 57 oy alırken Ayhan Dağdelen'in listesi ise 37 oy aldı. 2 oy geçersiz sayıldı.

        Tekin Şahin'in Başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. "Ersoy Ergül, Metin Elibüyük, Mustafa Çelik, Vahap Kaya, Tunay Koçak, Reşat Torun, Ertuğrul Bulut, Hayati Arslan, İbrahim Çalışkan ve Ali Ekber Araz."

        Kongreye CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan, eski Milletvekili Erdoğan Özyalçın, Milletvekili aday adayı Yalçın Tanrıverdi, Çağlayan eski belediye başkanı Ayhan Doğan, Ulalar eski Belediye Başkanı Yaşar Kaya, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Tercan, MHP İlçe Başkanı Yalçın Tombul ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Başkan Şahin sandık sonucunun ardından yaptığı değerlendirmede, tüm delegelere teşekkür ederek, bundan sonra daha sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

        (AC-AT-Y)

        04.12.2015 10:58:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler