Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ACAR'DAN MİLLETVEKİLİ TUNÇ'A ZİYARET

        SERKAN ARAT

        BARTIN (İHA) - Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, 26. dönemin hayırlı olmasını diledi.

        Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile Amasra'da gerçekleştirilen milli eğitim yatırımlarını da değerlendirdi. Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, Amasra'da gerçekleştirilen eğitim yatırımları hakkında görüştüler. 26. dönemin hayırlı olmasını dileyen Acar, Amasra'da gerçekleştirilen eğitim yatırımları için Milletvekili Tunç'a teşekkür etti. Milletvekili Yılmaz Tunç'ta Acar'ın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, Amasra'da Kaleşah ilk ve ortaokulunu geçen yıl tamamlayarak hizmete açtıklarını, bu yıl da Amasra Lisesini tamamlayacaklarını söyledi. Bartın'ın tüm ilçe ve beldelerinde önemli eğitim yatırımlarına imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, yeni dönemde Amasra'ya müjdelerin devam edeceğini söyledi.

        (SA)

        04.12.2015 11:02:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler