Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ABDULLAH YEŞİLYURT'TAN 'DÜNYA MADENCİLİK GÜNÜ' MESAJI

        MUSTAFA AKÇAY

        KÜTAHYA (İHA) - Türkiye Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt, 'Dünya Madenciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayınladı.

        Başkan Abdullah Yeşilyurt, yayınladığı mesajında, "Bugün, dünyanın en ağır işlerinden olan, emekle ekmek kazanmanın en ağır şartlardaki hali, her an ölümle baş başa olduğunuz ama ne olursa olsun onurunuzla, hakkınızla kazancınızı elde ettiğiniz madencilik mesleğinin kutlu günüdür. Mesleği layıkıyla yerine getirmekte ve kazandığınız paranın hakkını kesinlikle son kuruşuna kadar vermektesiniz. Ne yazıktır ki; zaman zaman yer altında çalışan kardeşlerimizin acı haberlerini alıyoruz. Bunun en dayanılması zor olan örneği ise, Soma'da meydana gelen 301 madenci kardeşimizi şehit verdiğimiz faciadır. Yine yer üstünde de iş kazaları sonucu yaralanma ve ölümle sonuçlanan kazalar meydana geliyor. Yüce Allah'tan dileğim; umarım bundan sonrasında böyle acı haberler almayız. Buradan bu meslekte hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. Allah yer üstünde ve yeraltında bu zor mesleği icra eden tüm emekçi kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Sendika Şubemizin üyelerinin Dünya Madenciler Günü'nü en içten dileklerimle şahsım ve yönetim kurulum adına kutlarım.'' ifadelerine yer verdi.(MA-EFE)

        04.12.2015 11:40:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler