Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EŞYODER'DEN ENGELLİLER İÇİN ŞİİR, TÜRKÜ VE MUSİKİ DİNLETİSİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehirli Şairler, Yazarlar Ozanlar Derneği'ne (EŞYODER) üye şairler, Eskişehir Kent Konseyi binasında Dünya Engelliler Günü için bir araya geldi.

        Şiir, türkü ve musiki dinletisinin sunumunu Şair Mevüt Özden yaptı. EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, Dünya Engelliler Günü'nde, engellileri anmak için şiir, türkü ve musiki dinletisi sunduklarını belirterek, "Engellileri anmak ve yaşamlarını dile getirmek için Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi binasında şiir, türkü ve musiki dinletisi sunduk. Ozanlarımız, Zakir Akgül, Arif Çayır, Dürdane Mert engelliler için sazları ile kendi derledikleri türküleri söylediler ve karşılıklı saz ve sözleri ile atışma yaptılar. Aslında günlük hayatımızda her birimiz engelli adayıyız. Huzurlu ve güvenli toplum oluşturmanın yolu, engelli vatandaşlarımızın da toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Her fırsatta engellileri kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

        (İHA-KÇ)

        04.12.2015 12:04:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler