Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİCK BOKSÇULAR MADALYALARI TOPLADI

        KONYA (İHA) - Mersin'de yapılan Kick Boks Cumhuriyet Kupası Şampiyonası'nda Meram Belediyespor Kulübü sporcuları 6 altın, 3 gümüş ve 9 bronz madalya kazandı.

        28-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Mersin'de yapılan şampiyonaya 15 ilden 380 sporcu katıldı. Büyükler K1, Gençler Full Contact, Yıldızlar ve Minikler ise Point Fighting kategorilerinde mücadele yapıldı. Yapılan eleme, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonucunda Meram Belediye Spor toplamda; 6 birincilik, 3 ikincilik, 9 üçüncülük derecesi elde ederek toplamda 18 madalya kazandı.

        Müsabakalara takımın başında idareci olarak katılan Meram Belediye Spor Kulübü Yöneticisi Mehmet Balaban, "Müsabakalarda 57 kg'da yarışan sporcumuz Ömer Uğur, birincilik kürsüsüne çıkmakla birlikte müsabakanın en teknik sporcusu seçildi. Ayrıca Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcumuz Selcan Tanrıverdi'nin de altın madalya kazanması bizleri sevindirdi. Bizlere her zaman büyük katkılar sağlayan Meram Belediye Başkanımız Sayın Fatma Toru, Kulüp Başkanımız Hüseyin Saraç ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz, 2016 yılında yapılacak ulusal ve uluslararası müsabakalarda şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar almaktır" dedi.

        (AH-Y)

        04.12.2015 12:55:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler