Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEMUR-SEN ENGELLİ ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

        - MEMUR-SEN MUĞLA İL BAŞKANLIĞI, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE, ENGELLİ ÜYELERİYLE KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELEREK SORUNLARINI DİNLEDİ.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Memur-Sen Muğla İl Başkanlığına bağlı sendikalardaki engelliler İl Başkanı Önder Uçak ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

        Kahvaltıya Memur-Sen Konfederasyonu Muğla İl Başkanı Önder Uçak, Sağlık-Sen İl Başkanı Yusuf Dural, Toç-Bir-Sen İl Başkanı Cüneyd Topaloğlu, Kültür-Memur-Sen İl Başkanı Ayşen Toplaoğlu, Genç Memur-Sen İl Başkanı Adem Köseoğlu, sendikaların yöneticileri ve üyeler katıldı.

        Memur-Sen İl Başkanı Önder Uçak; "Kim engelli, kim değil? Engeli koyan mı, hayatı zorlaştıran mı engelli? Yoksa bütün zorluklara rağmen hayatı yaşanılır bulan ve hayata bir şeyler katmaya çalışan mı engelli? Üreten ve hayatımıza değer katan, hayatı güzelleştiren dostlarımızla buluşmaktan çok mutluyuz. Burada asıl maksadının engelli kardeşlerimizin ne gibi sorunlarla karşılaştığı ve bu sorunlara ne gibi çözümler getirebileceğimizi istişare etmek" dedi.

        Sağlık-Sen İl Başkanı Yusuf Dural; sağlıkta engelli dostu hastanelerin ve toplum sağlığı merkezlerinin örneklerinin artmaya başladığını ve engelli vatandaşlara hayatı kolaylaştırmaya yönelik adımların atıldığını belirtti.

        Toç-Bir-Sen İl Başkanı Cüneyd Topaloğlu; Memur-Sen Engelli Komisyonu'nun çalışmalarını hızlandırarak ilimizde ve ülke genelinde yaşanan sorunların bizzat bu sorunları yaşayanlar tarafından dile getirilmesinin daha etkili olacağını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Veysi Bayram, "Karşılaşılan sorunlar kurumlara aktarılmalı, park yerleri ve kaldırımlarda iyileştirilme yapılmalı ve engellilere öncelik tanıyan tabela, levhalar konulmalı" dedi.

        (BT-İK)

        04.12.2015 13:06:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler