Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        WEB ÜZERİNDEN AKADEMİ EĞİTİMİ

        MALATYA (İHA) - Tüm birimlerinde otomasyonu tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de idareci ve personele yönelik Web üzerinden akademi eğitimi veriyor.

        Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik internet üzerinden eğitim projesi başlatıldı. 80 yönetici ile 440 personeli kapsayan eğitim projesi, yaklaşık 2 ay süreceği belirtildi.Verilen konular ile ilgili olarak 2 aylık sürede eğitim alan personellere, proje sonunda sertifika verileceği açıklandı. İnternet üzerinden interaktif olarak alınan eğitimler içerisinde teknik ve idari başlıklar altında 29 konu bulunduğu bildirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından personele yönelik verilen Web Akademi Eğitimi'nin konu başlıkları ise şöyle açıklandı:

        "İletişimin temelleri ve iletişim tipleri, iletişim engelleri sizi engellemesin, etkin iş yazışmaları ve Resmi yazışmalar, profesyonel e-posta'nın formülü, sıkça yapılan e-posta hataları, temel Excel 2013 - TR, temel Word 2013 - TR, temel Outlook 2013 - TR, temel PowerPoint 2013 - TR, ileri PowerPoint 2013 - TR. İleri Outlook 2013 - TR, değişime kapılarınızı açın, değişim süreci, Derya Akkaya eğitim videoları, Acar Baltaş eğitim videoları, dört çeker hafıza, proje yönetimi temel bilgiler, proje yönetim süreçleri, proje yönetimi - uygulama, proje yönetimi temel bilgiler (mobil), toplantı yönetimi. Başarıya götüren doğrular, sonuç için harekete geçin, zaman yönetimi, kurumsal profesyonellik, lider yapan davranışlar, lider yapan özellikler, değişime direnç."

        (ZIG-SD-Y)

        04.12.2015 13:27:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler