Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZDEMİR MADENCİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

        SERTAÇ ÖZDEMİR

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özdemir, Yönetim Kurulu adına açıklaması yaparak 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutladı.

        Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Yeraltı kaynaklarını canı pahasına ve her türlü tehlike ve zorluk içinde çıkarmaya çalışan madencilerimize toplumun vefa borcu bulunmaktadır. Her vardiya başında "selametle" diyerek uğurlanan, çıkışta birbirlerine "geçmiş olsun" diyen ve ailelerinin de onları her gün 'geçmiş olsun' diye karşıladığı başka bir meslek yoktur. Kozlu ilçemizde ve köylerimizde de her evde ama emekli olmuş veya madenlerde çalışmakta olan madenci kardeşlerimizi aynı zamanda maden kazalarında sakat kalan, yaşamını yitiren maden şehitlerimizi ve bir kez daha saygıyla anıyorum. Daha güzel ortamlarda neşeyle kutlanması temennisiyle bütün maden çalışanlarının "Dünya Madenciler Günü"nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

        (SÖ-OA-Y)

        04.12.2015 13:58:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler