Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMED SKF ANKARA YOLCUSU

        DİYARBAKIR (İHA) - Kupada Vartaş Elazığspor'u 2-1 yenerek, gruplara kalma başarısını gösteren Amed SKF, ligde Pazar günü önemli bir sınava çıkacak.

        Amed SKF, ligin iddialı takımlarından Keçiörengücü'ne konuk olacak. Ligde son olarak geçen hafta maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesi için Diyarbakır'daki hazırlıkları tamamlayan Amed SKF, yarın uçakla Ankara'ya gidecek. Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak, zor ve önemli bir maça çıkacaklarına dikkat çekerek, kazanmak istediklerini söyledi. Küçükbayrak, "Hafta arasında 120 dakikalık kupa mücadelemiz oldu. Gruplara kalmamız moral ve motivasyon açısından çok iyi oldu. Bu moralle ligde de galip gelmek istiyoruz. Zor maç olacak. Rakibimiz evinde kazanmak isteyecek. Ancak biz de kazanmak istiyoruz. Kazanırsak ligdeki mücadelemiz daha anlamlı hale gelecek" dedi.

        (HA-MP-Y)

        04.12.2015 14:00:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler