Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İL MÜFTÜSÜ KARATEPE, ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - İl Müftüsü Mahmut Karatepe, Engelliler, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

        İl Müftüsü Mahmut Karatepe beraberinde İl Müftü Yardımcımız Mustafa Erdem, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Engelliler, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Baştürk ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Dernek yetkilileri ile sohbet eden Müftü Karatepe, İslam'ın engellilere verdiği değer ve öneme değinerek Diyanet İşleri Başkanlığının bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın temasının Engelsiz Cami Engelsiz İbadet olduğunu ifade etti. Karatepe, Engellilere yönelik çalışmalar ile ilgili de bilgi veren Karatepe, "Başta Müftülük hizmet binamız olmak üzere birçok camimizde engelli vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmelerini sağlamak için fiziki çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca işitme ve görme engelliler için Kur'an-ı Kerim öğretilmesi hususunda da çalışmalarımız vardır" dedi.

        Baştürk ve dernek yetkilileri, İl Müftüsü Mahmut Karatepe'ye 2007 yılında kurulan derneğin bazı faaliyetlerinden bahsederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        (MAD-SD-Y)

        04.12.2015 14:15:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler