Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATI KARADENİZ HAVZASI ELE ALINDI

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Batı Karadeniz Havzası Havza Yönetim Heyeti Toplantısı, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet keleş'in katılımıyla Kastamonu İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapıldı.

        Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın koordinatörlüğünde yapılan toplantıya, Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Havza Yönetim Heyetinde bulunan Valiler katıldı.

        Batı Karadeniz Havzası Havza Yönetim Heyeti Toplantısında havza koruma eylem planları, havza, taşkın ve kuraklık yönetim planlarının hazırlanması, uygulanması ve izlenmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve uygulamaların takibi görüşüldü. 2016 yılı ilk toplantısının zamanının değerlendirilmesi ile devam eden program, toplantı Koordinatörü Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın kapanış konuşması ile sona erdi.

        (TT-AY)

        04.12.2015 14:16:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler