Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATSO VE TSE İŞBİRLİĞİNE DEVAM EDİYOR

        ANTALYA (İHA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında belgelendirme, kalibrasyon, deney hizmetleri, yönetim sistem belgelendirme ve eğitim hizmetleri konularında işbirliği protokolünün yenilendiğini bildirdi.

        İmzalanan protokol hakkında bilgiler veren Başkan Davut Çetin, "ATSO ile TSE'nin "Belgelendirme, Kalibrasyon, Deney hizmetleri, Yönetim sistem belgelendirme ve eğitim hizmetlerinden" üyelerimizin talepleri doğrultusunda ve uygun şartlarda faydalanabilmesi amacı ile tarafların ortak çalışma yapmasına yönelik işbirliği protokolü yeniden imzalandı. Bu protokol ile üyelerimiz taleplerini yazılı olarak TSE Akdeniz Bölge Koordinatörlüğüne iletecek. ATSO üyelerinin TSE laboratuarlarından öncelikle hizmet almaları sağlanacak. Gerek belgelendirme, gerekse özel deney olsun ATSO üyelerinin talepleri öncelikli olarak sonuçlandırılacak. Söz konusu protokol ile TSE'nin eğitim/çalıştay hizmetlerinden "Eğitim Dairesi Başkanlığı Ücret Yönergesi" ile belirlenen yurtiçi günlük grup eğitimi ücreti üzerinden kamuya yüzde 25 indirim uygulanacak" dedi.

        Başkan Davut Çetin, her iki kurumada imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olması dileğinde bulundu.

        04.12.2015 15:12:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler