Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EĞİTİM BİR SEN'DEN ANLAMLI PROGRAM

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Eğitim Bir Sen Şubesi tarafından Aksaray Kültür Merkezinde bir program tertiplendi.

        Aksaray Kültür Merkezi'ndeki programa, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı davetli olarak katıldı. Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, eğitim camiası olarak bütün engellilerin yanında olduklarını ve hiçbir engelli bireyin toplumdan soyutlanamayacağını söyledi.

        Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, engelli olmanın her insanın başına gelebilecek bir durum olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, "Engelli insanları hayata bağlayacak davranışlarda bulunup yaşamlarını kolaylaştırarak mutlu olmalarını sağlamalıyız" diyerek programı düzenleyen Eğitim bir sen camiasına teşekkür etti.

        Programın son bölümünde Aksaray Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Basri Köylü tarafından Türkiye'de ilk defa tiyatro terapisiyle tedavi gören şizofreni hastalarının oyunu sergilendi. Oyun, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Şizofreni hastalarının hayatla barışık olması ise ayakta alkışlandı.

        (YC-AH-Y)

        04.12.2015 15:34:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler