Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ FIRAT, ŞAMPİYONAYA HAZIRLANAN SPORCULARI ZİYARET ETTİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, şampiyonaya hazırlanan Kick Boks sporcularını ziyaret etti.

        Milletvekili AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, seçim öncesi ziyaret ettiği Kick Boks sporcularını seçim sonrası da unutmadı. Milletvekili Fırat, Kick Boks Antrenörü Haluk Erdoğan'ın çalıştırdığı sporcuları ziyaret ederek başarılar diledi. 2016 yılında Bursa'da yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan sporcular ile sohbet eden Milletvekili Fırat'a Haluk Erdoğan t-şört hediye etti.

        AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti'nin spora ve sporcuya her zaman destek verdiğini belirterek, bir çok alanda olduğu gibi sporda da önemli başarılara imza attığını kaydetti.

        Milletvekili Fırat, Adıyaman'da da devam eden ve biten bir çok spor yatırımları olduğunu dile getirerek, sporcu gençlerin önünü açmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

        Haluk Erdoğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna vurgu yaptı.

        (AHM)

        04.12.2015 15:59:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler