Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ BOYNUKARA, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

        Beraberinde AK Parti Başkanı Seyfettin Bilen ve il yönetiminden kişiler ile esnafları ziyaret eden Milletvekili Adnan Boynukara, esnafların sorunlarını dinledi. Milletvekili Adnan Boynukara Ankara'dan gelir gelmez ziyaretlere başladı.

        Hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü ve rüzgarın hakim olduğu Adıyaman'da, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını tek tek gezen Adnan Boynukara ile esnaflar arasında samimi bir sohbet yaşandı. Esnafların sıkıntılarını dinleyen ve çözümü noktasında not alan Adnan Boynukara, ziyaretlerin 1 Kasım seçimi sonrasında yapılan 'teşekkür' ziyareti mahiyetinde olduğunu dile getirdi.

        Adnan Boynukara, 1 Kasım seçimleriyle birlikte Yeni Türkiye'nin güçlenerek yoluna devam ettiğini, AK Parti'ye destek veren tüm vatandaşlara ne kadar teşekkür etseler az olacağını aktardı.

        Milletvekili Boynukara ve beraberindekiler daha sora Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Kırıktaş'ı da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

        (AHM)

        04.12.2015 16:35:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler