Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKYAZI'DA EVDEN 2 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çevredekiler tarafından kötü koku yaydığı için ihbar edilen evden 2 kamyon çöp çıktı. Evde ayrıca ilaçlama çalışması da yapıldı.

        Akyazı Belediyesi'ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Akyazı Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zabıta ekipleri, Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri Bedil Kazancı Mahallesinde bulunan bir evde temizlik çalışması yaptı.

        Çöp evin bulunduğu adreste çevre güvenliğinin Akyazı Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından alınmasının ardından temizlik ve boşaltma çalışmalarına başlayan Akyazı Belediyesi Temizlik işleri 2 ayrı kamyona yüklediği hurda ve çöp gibi atıkları çöp evden boşalttı. Çevre temizlik işleri ekiplerinin çöp evi boşaltmasının ardından Sağlık işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerde evin oldukça sağlıksız olan iç kısmında ilaçlama çalışmaları yaparak evi yeniden temiz hale getirdiler.

        Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "İlçemizin Halkı çevrelerinde olan bitenlere karşı duyarlı olsunlar. Bu tip evleri ne kadar erken fark edersek hem çevremize, insanlığa hizmet adına üzerimize düşeni yani vatandaşlık görevimizi yapmış oluruz" dedi.

        (BB)

        04.12.2015 17:02:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler