Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SERGİNİN GELİRİYLE ONKOLOJİ SERVİSİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUN ALANI

        - MAGİAD TARAFINDAN FORUM MAGNESİA'DA AÇILAN FOTOĞRAF SERGİSİNDEN ELDE EDİLECEK GELİR CBÜ ONKOLOJİ SERVİSİNDE TEDAVİ GÖREN MİNİKLER İÇİN OYUN ALANI YAPILACAK

        MANİSA (İHA) - Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) tarafından Forum Magnesia'da açılan 'Şehirlerin İmzası Minarelerden Manisa' adlı fotoğraf sergisinden elde edilecek gelirle Celal Bayar Üniversitesi Onkoloji servisinde yatan çocuklar için oyun alanı yapımında kullanılacak.

        MAGİAD tarafından Forum Magnesia'da 'Şehirlerin İmzası Minarelerden Manisa' fotoğraf sergisi açıldı. Forum Magnesia'da açılan sergiye Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa İl Dernekler Müdürü Tekin Güzel, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.

        Forum Magnesia'da açılan sergide satışa sunulan fotoğrafların gelirini CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi'nde onkoloji servisinde tedavi gören çocuk hastalar için oluşturulacak oyun alanı için yapılacak olan sosyal sorumluluk projesine bırakacak olduklarını söyleyen MAGİAD Başkanı Ömer Özkara, "Buradaki proje ile bundan 100 yıl öncesindeki fotoğraflar nasıl bizim ilgimizi çekiyor ve tarihte nasıl bir yolculuk yapıyorsak bizden sonraki nesillere de tarihte bir yolculuk yapmak için miras bırakmak istediklerini söyledi. Bunu yaparken bir taraftan bu emeğin sosyal sorumluluğa dönüşmesi için de onkoloji servisinde oluşacak oyun alanı için de çocuklarımızın yüzünde bir tebessüme sebep olur muyuzun derdindeyiz." dedi.

        Projenin başından sonuna kadar sorumluluğunu üstlenen MAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Polat'a da teşekkür eden Özkara serginin 6 Aralık tarihine kadar açık kalacağını ve sergideki eserlerin satışının süreceğini bildirdi.

        (SC-Y)

        04.12.2015 17:33:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler