Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATIK SU VE KATI ATIK ÜCRET ZAMMI REDDEDİLDİ

        VEDAT KILIÇ

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediyesi'nin 2015 yılı Aralık ayı Meclis Toplantısının son oturumunda atık su ve katı atık toplama ücretlerinin artırılma talebi reddedildi.

        Ereğli Belediye Meclisi 2015 yılı Aralık ayı üçüncü ve son oturumu Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda atık su ve katı akıt toplama ücretlerine ilişkin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün önerdiği ücret artışının komisyondan reddedilerek geri geldi. Komisyon raporu geldiği biçimiyle kabul edilince, Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından önerilen 0,49 liralık atık su ücreti yerine 0,33 liralık 2015 ücretinin devamına karar verildi. Katı akıt toplama ücretleri birim fiyatı da yine 2015 yılı tutarı olarak kabul edildi.

        Meclis toplantısında ilk iki oturumda görüşülüp komisyonlara havale edilen Bağlık Mahallesi Aktaş Sokak'ta yeni yapılacak Nurdan-Orhan-Ahmet Oğuz İlkokulu parsellerinin imar yolunda kalan kısımlarının, mülkiyeti belediyeye ait yoldan ihdas parselin takası, Ereğli Belediyesi 2016 yılı mali gelir tarifesi, resmi kurum imar tadilatları (Kent Meydanı yapılacak olan Kaymakamlık binası ve arazisinin imar tadilatı), belediye performans değerlendirme kriterleri usul ve esasları yönetmeliği, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç satın alınması, pazar yerindeki eski belediye hizmet binasının Ereğli Kaymakamlığı ve bağlı birimlere tahsis edilmesi gündem maddeleri meclis tarafından görüşülerek kabul edildi.

        (VK- RFK- Y)

        04.12.2015 17:35:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler